Vineri, Octombrie 3, 2008, 09:18 PM 

despre...
     media: 0.00 din 0 voturi


ma gandeam....despre ce as putea sa scriu eu....
- despre faptul ca m-am tuns? mmm....da, mi-am taiat varfurile, neinteresanta chestie, toata lumea se tunde.....e un must :)
- despre idiotii de politicieni care, pur si simplu ma calca pe nervi desi nu ar trebui sa dau nici 2 bani pe ei, si care continua sa-si bata joc de populatia acestei tari, despre guvern? care, practic, este Degeabaa.....sau nu, ar fi bine daca ar fi degeaba, nu ne-ar afecta mai cu nimic; insa acest guvern "implicat si preocupat" de viata romanului nu face altceva decat sa ne faca traiul mai greu si mai amar.....mi-e sila de porcii care dorm pe ei si care de-abia mai rasufla stand in confortabilele scaune de la parlament, care casca cand presedintele prezinta starea natiunii (atat de interesati sunt sa FACA CEVA BUN) si care nu stiu ce legi sa mai voteze ca sa-si mai umfle putin buzunarele sau gusa .... bleah, mi-e sila!
- despre andreea antonescu si filmuletul porno care ar trebui sa apara la miezul noptii? nu ma preocupa....poate baietii sunt interesati....fiti pe faza guys!
- despre faptul ca tot mai multi vorbesc si cred ca viata asta e de cacat si ca eu ii aprob?
- despre felul cum pierdem timpul aiurea si nu stim sa profitam de ceea ce avem la un anumit moment (nu ma iau de toata lumea, sigura sunt de mine si de inca o prietena, stie ea cine) iar cand devenim constienti nu se mai poate face nimic? e in zadar? n-am chef...
- despre fufele care apar la tv cu sanii pe afara, care nu stiu sa lege 2 vorbe coerente si care se cred super frumoase, super vedete si super........
- despre echipele de fotbal care s-au facut de rusine in cel mai mare hal? intotdeauna stiu cum sa dea grav cu bata in balta, nici nu ma asteptam la altceva din partea lor...same old shit!
- despre oameni care sunt egoisti, incuiati la minte, alintati provocand in jurul lor nervi, agitatie si tensiune ridicata aiurea...o fi senilatatea de vina...(doamne, rea mai sunt....unde mi-o fi toleranta? :-s )
- despre....iubire la distanta?? :))) no, gata, ma opresc! alta data despre asta.....
am zis!

Tag-uri Technorati: , ,


Comentarii

 1. gabell

  Aia cu iubirea la distanta ma intereseaza, detaliaza mai mult! Eu ti-am zis, daca vrei sa iti fac legatura cu baietu' ala. :d

 2. laurie

  m-am lamurit, nu merci :D

 3. daninho

  referate din domeniul "RelaĊ£ii INternaĊ£ionale" nu scrii? :">

 4. Anca

  "...mi-e sila de porcii care dorm pe ei si care de-abia mai rasufla stand in confortabilele scaune de la parlament, care casca cand presedintele prezinta starea natiunii (atat de interesati sunt sa FACA CEVA BUN) si care nu stiu ce legi sa mai voteze ca sa-si mai umfle putin buzunarele sau gusa .... bleah, mi-e sila!"
  Nu te cunosc. Am ajuns din intamplare pe blogul tau. Dar nu e prima data si cu siguranta nu va fi nici ultima cand citesc chestii de genul asta. As vrea sa inteleg, totusi, cum putem sa judecam niste oameni prin prisma imaginii pe care ne-o facem despre grupul/organizatia din care ei fac parte. Poate nu sunt toti la fel... Poate unii chiar sunt in oameni... De ce le punem etichete, de ce nascocim categorii in care ii includem? E exact ca atunci cand pui o musca, o albina, un bondar, un gandac, o lacusta, un fluture, etc intr-un insectar. Pur si simplu ii pui acolo pentru ca sunt insecte...si gata, insectarul e gata. Nu conteaza ca fiecare in parte reprezinta altceva. Sunt insecte, locul lor e in insectar. Asa facem si cu oamenii...ii includem intr-o categorie si ii judecam ca un tot. Pentru ca apartin categoriei aleia pe care noi am creat-o. Nu conteaza ca fiecare e altfel...

 5. laurie

  Anca,sunt de acord ca nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala.....sunt constienta ca sunt si oameni care incearca sa faca ceva pt tara asta, insa eu vorbeam de cei pe care ii vad pe sticla stand in scaunele lor de parlamentari, cascand, dormind sau facand cu totul altceva dar nu pentru noi....Asadar, nu i-am inclus absolut pe toti in aceeasi categorie de porci idioti...sper ca ma intelegi!

 6. paracelsus

  Poate ca
  uneori nu esti suficienta de atenta..
  ca sa te mai si bucuri...
  intre ataea griji
  nu e are lucru
  sa uiti de tine.

  o frunza cazand din copacul de vizavi,
  doi ochi albastri....sau verzi
  privindu-te atent.
  sunt atatea lucruri despre care ai putea vorbi.

  trebuie doar...
  sa te opresti pentru o clipa...
  si sa te uiti in jur.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
mi se mai spune Lauris/Lauria....alegerea iti apartine

Cautare


Categorii

Tag Cloud

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Blogroll

Poze

Statistici

cine a trecut p-aici:209.826
Insemnari:205
Comentarii:1.296

ce-am mai scris

Horoscop zilnic, de la astromax.ro
Termeni si Conditii de Utilizare