Miercuri, Iunie 18, 2008, 01:59 PM 

mi-e dor...
     media: 0.00 din 0 voturi

am un dor nesfarsit in mine....
mi-e dor de copilarie, de momentele cand ma jucam cu ceilalti copii fara sa-mi pese de nimic....mi-e dor de un ras pana la lacrimi, mi-e dor de imbratisari calde si sincere.....mi-e dor de inocenta, de naivitatea mea de copil
mi-e dor de fluturashul meu.....mi-e dor de vechea mea gargaritza.........
mi-e dor de vechii prieteni imprastiati prin tara si in afara ei....de clipele cand ne strangeam in fata portii si stateam ore intregi vorbind,razand si povestind.....mi-e dor de emotiile pe care le aveam cand vedeam un baiat pe care-l placeam....mi-e dor de drumurile neasfaltate, de plopii din centru...mi-e dor de plimbarile cu caruta si de camp.........de regina noptii si de bulgarele de gheata...de prispa casei....de mirosul de dupa ploaie....de prunele crude din copaci...de scartaitul manivelei de la fantana......mi-e dor de tot!
mai presus de toate, mi-e dor de ei, de bunicii mei..........plang si-mi amintesc ce suflet bun avea bunica, ne facea de toate, ne lasa sa ne facem toate placerile, ne mai certa cand greseam, dar o iubeam! si o iubesc! si mi-e dor de "mamuca" mea! mi-e dor si de bunicu`........el era cu treburile lui de pe camp.......dar ne iubea si era fericit ca in sfarsit are si un nepotzel......din pacate nu s-a putut bucura de el prea mult...mi-e dor de voi !!! sa nu uitati ca va iubim si ca va ducem dorul.si daca am gresit vreodata fata de voi, sa ma iertati........sper ca va este bine acolo unde sunteti! va voi pastra mereu in inima mea!


Tag-uri Technorati: , ,


Comentarii

  1. Veronica

    :(( Cand eram mici..vroiam sa fim mari..cat de naivi :(

  2. wihapi

    la aprobare


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
mi se mai spune Lauris/Lauria....alegerea iti apartine

Cautare


Categorii

Tag Cloud

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Blogroll

Poze

Statistici

cine a trecut p-aici:209.975
Insemnari:205
Comentarii:1.296

ce-am mai scris

Horoscop zilnic, de la astromax.ro
Termeni si Conditii de Utilizare